Ahmet AŞAR - Okul Müdürü

1983 yılında Bingöl´ün Karlıova ilçesine bağlı Halifan köyünde doğdu. İlkokulu Halifan´da, ortaokulu Kalencik Ortaokulunda liseyi ise Elazığ´ın Palu ilçesinde yatılı olarak okudu. 2004 yılında Marmara Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Metal Teknolojisi Öğretmenliği bölümüne yerleşti. 2008 yılında mezun oldu. Karlıova ve Solhanda çeşitli okullarda görev yaptı. Solhan Öğretmen Hüseyin Artunç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´nde bir yıl idarecilik yaptıktan sonra 2017 yılında Bingöl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´nde Müdür Yardımcısı olarak göreve başladı. 2020 yılında Bingöl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´nde Okul Müdürü olarak göreve başladı. Hala aynı görevine devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Görevleri

-Planlama, Örgütleme ve Yürütme