Ara

Bingöl KOSGEB il Müdürü Sn Naci Özdemir bey yaptığımız görüşme sonucunda KOBİ Uzman Yrd. Onur ÖZER tarafından okulumuz 12. Sınıf öğrencilerine yönelik KOSGEB Girişimcilik Destekleri hakkında bilgiler verildi.

Tem

14.Uluslararası MEB Robot Yarışması için 4 kategori 10 robot ile gittiğimiz Şanlıurfa'dan  şampiyon olarak dönüyoruz.

Mini Sumo kategorisinde  robotumuz 665 robot arasında Şampiyon olmuştur.

Emek veren öğrenci ve danışman öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Nis

Turnuvada dereceye giren öğrencilerimize ödülleri verildi. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

1. Murat Dalçek (300Tl)

2. Arif Yaşar (200 Tl)

3. Uğurcan Dinc (100 Tl)

Ara

OKULUMUZ SİVİL SAVUNMA KULÜBÜ AFAD EKİPLERİ ÖNCÜLÜĞÜNDE YANGIN TAHLİYE VE ÖNLEME TATBİKATI GERÇEKLEŞTİRDİ.

AFAD Gönüllüsü Olmak İster Misiniz?

Başvuru Koşulları

•  15 yaşını doldurmuş ve TC Vatandaşı olan herkes TEMEL AFAD GÖNÜLLÜSÜ olabilir.
  •  Destek AFAD Gönüllüsü eğitimlerine katılabilmek için 18 yaşını doldurmuş olmak gerekmektedir.

Gönüllülük başvuruları e-devlet üzerinden alınmaktadır, lütfen başvuru yapmak için  tıklayınız.https://gonullu.afad.gov.tr/

Ara

Okulumuz değerler kulübü öncülüğünde kutlu doğum etkinliği düzenlendi.

Ekm

OKULUMUZ PSİKO SOSYAL KORUMA, ÖNLEME VE KRİZE MÜDAHALE HİZMETLERİ TOPLANTISI YAPILDI. AYRICA REHBERLİK YÜRÜTME VE BEP GELİŞTİRME BİRİMİ TOPLANTILARI YAPILDI.

Haz

100. Yılında İstiklal Marşımız temalı şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize ödülleri verildi.